IPTV is een fantastische manier om televisie te kijken op verschillende schermen, waaronder smart TV’s, laptops en zelfs smartphones. Om dit te doen, hoeft u slechts een van de verschillende applicaties te gebruiken. Het merendeel van de beste IPTV keuzes in de onderstaande tabel heeft resoluties tot 4K. Laten we zonder verder oponthoud een kijkje nemen bij Buni. Top TV’s lijst met tien IPTV-services.

 • Iconische streams

Deze IPTV-service lijkt meer dan 3.500 verkooppunten te hebben, allemaal in HD. Sommige kanalen waar ik naar keek, hadden een ongelooflijke video kwaliteit, terwijl andere een normale dichtheid hadden. Sport liefhebbers kunnen genieten van de live uitzendingen op de legendarische stream. Video on demand, een groot aantal xxx verkoop punten en pay-per-view zijn allemaal beschikbaar via het bedrijf. Er is momenteel geen ondersteuning voor op Android gebaseerde smartphones. Als gevolg hiervan kunt u IPTV slimmere speler of IPTV m3u gebruiken om uw favoriete TV kanalen via internet te streamen.

Dit zijn de kosten voor twee aansluitingen:

• €12.50 voor een maand abonnement

• €30.00 over een periode van drie maanden

• €65.00 gedurende een periode van zes maanden

• €75.00 voor een jaar abonnement

• For €2.50, u kunt een tweede regel aan de eerste toevoegen. Dit geeft u toegang tot uw lijn vanaf drie verschillende platforms.

Ik waardeerde hun uitstekende klantenservice. Nadat ik aangifte had gedaan, kreeg ik binnen 24 uur een reactie. Android TV, Fire TV en Firestick worden allemaal ondersteund door Iconic Stream IPTV. Om door de services van deze provider te bladeren, gebruikt u een VPN.

 • TV Team

Laat u niet afschrikken door het feit dat deze provider al nieuw is in de IPTV scene. Ze lijken 7995+ SD, HD, en HD + kanalen te hebben, evenals 7549 video’s op aanvraag die regelmatig worden bijgewerkt. Als u niet zeker weet of ze consistent zijn, profiteer dan van hun 48 uur durende proef periode. Over een groot aantal beschikbare kanalen ontdekte ik dat veel daarvan niet in het Engels zijn. Dit is echter geen probleem, aangezien de providers een gepersonaliseerde IPTV-afspeellijst voor u zullen samen stellen als u daarom vraagt. Het helpt u bij het elimineren van overtollige platforms terwijl u nog steeds tijd bespaart. Ze hebben uitstekend ondersteunend personeel dat kan communiceren in het Nederlands, Duits en Engels. U kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot feeds die niet beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Ik was teleurgesteld omdat, met uitzondering van het premium pakket, de meeste van hun kanalen geen TV gids (EPG) hadden. Onder de verschillende beschikbare pakketten zijn:

• Begin met een maandelijkse bundel van £ 19,95.

• Basis set van drie maanden voor £ 47, –

• Commerciële kit van zes maanden voor £ 70,00

• Eenjarig premium-abonnement voor £ 127,00

Met de bovenstaande bundels kunt u volgens de providers hun services op een groot aantal computers uitvoeren, maar ze specificeren niet hoeveel.

 • OnlineIPTVPro

Als u op zoek bent naar een IPTV provider met meer dan 900 kanalen en meer dan 30.000 HD films en TV shows, evenals een fatsoenlijke VOD line up en een effectieve maar eenvoudige EPG ervaring, hoeft u niet verder te zoeken. Hoewel de service uitstekend is, heb ik gemerkt dat bepaalde kanalen een beetje of helemaal niet laden, maar dit is geen klacht. Dit team is ook een nieuwkomer in de IPTV scene, maar ze hebben al snel een sterke reputatie opgebouwd Het is de grootste aanbieder van sportkanalen. Het mooie van deze provider is hun uptime, waardoor je nog steeds naar je favoriete kanalen kijkt. Hun IPTV kan op maximaal vier apparaten worden gestreamd, maar volgens hun klantenservice moeten alle apparaten zich op hetzelfde IP adres bevinden. Het gebruik van meerdere IP’s was voor mij daar en tegen geen probleem. Ze hebben alle gemeenschappelijke kanalen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada, evenals kanalen uit Denemarken, Duitsland, de Verenigde Arabische Emiraten en andere landen. Dit bedrijf belooft compatibel te zijn met alle computers. Er is slechts één maand abonnement beschikbaar, dat $ 25 per maand kost. Ze hebben ook een gratis proef periode van 3 dagen.

 • IPTV abonnement

Voor een enkele IPTV provider is het onmogelijk om iedereen tevreden te stellen. Sommige mensen zijn op zoek naar buitenlandse netwerken, terwijl anderen op zoek zijn naar live Britse tv. Sommige mensen willen gewoon IPTV VoD video bekijken. Het is ongelooflijk moeilijk om uitstekende service te leveren en toch aan al deze normen te voldoen, en de meeste providers schieten tekort. Hierin onderscheidt dit service bedrijf zich van de concurrentie. Ze willen Engelse televisie toegankelijk maken voor het hele gezin. Dit betekent dat u geen tijd hoeft te verspillen aan het doorzoeken van verschillende netwerken om uw favoriet te vinden. Deze provider biedt 700+ kanalen uit Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, evenals 20k + video-on-demand-titels. Drie apparaten zijn compatibel met Plus & Play. Livechat en een online formulier zijn ook beschikbaar voor klantenservice. ROKU en Android Box worden ook ondersteund. Onder de verschillende pakketten pakketten zijn:

• $ 18,99 voor een maand kaart

$ 49,99 voor een abonnement van drie maanden

• $ 94,99 voor een abonnement van 6 maanden

Ze hebben ook een gratis proefperiode van één dag.

 • Sportz TV IPTV

Deze provider is een sterke kanshebber onder degenen die op zoek zijn naar een provider met een breed scala aan platforms. EPG-ervaring die robuust is, uptime die stabiel is en HD consistentie. Helaas vielen problemen met het niet beschikbaar zijn van kanalen en bufferproblemen me tegen, maar deze problemen worden meestal snel opgelost. Het is een van de weinige aanbieders die operationeel blijft, ook al wordt de markt als geheel getroffen door een grote ramp. Ze hebben een groot aantal verkooppunten uit Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, evenals verschillende buitenlandse netwerken uit Turkije, Duitsland en andere Europese landen. Voor sportfans is deze aanbieder de beste. Deze IPTV provider werkt op een breed scala aan computers. Onder de verschillende pakketten zijn:

• $ 9,95 per maand voor een maand abonnement voor twee apparaatverbindingen

• $ 14,95 per maand voor een abonnement van één maand voor drie apparaat verbindingen

• $ 19,95 per maand voor een maand abonnement voor vier apparaat verbindingen

Hoogste IPTV Resolutie

IPTV is een fantastische manier om televisie te kijken op verschillende schermen

kijk nu
Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty