Heeft u net een nieuwe 4K televisie gekocht of overweegt u deze aan te schaffen? Nu 4K mogelijkheden beschikbaar zijn op de meeste nieuwe TV’s, bieden contentproviders, kabel TV operators en online platforms een grotere verscheidenheid aan 4K kanalen en content.

4K TV is een aanzienlijke verbetering van de TV resolutie. 4K-televisie, ook wel bekend als “Ultra-HD”, heeft vier keer zoveel pixels als HDTV. Als gevolg hiervan is het beeld zachter, helderder en zijn de kleuren rijker en krachtiger.

Je hebt een paar keuzes om 4K video te bekijken als je de nieuwe 4K TV hebt of wat voor ook je al een hebt.

 • Beste 4K / Ultra-HD Kanalen:
 • Futura 4k

Hoewel Prime lidmaatschap een hoog prijskaartje lijkt te hebben, zodra u meer te weten komt over de voordelen en beloningen word u verkocht. Verbinding met de Prime video catalogus, die een aantal 4K HD films bevat, is een van de meest aantrekkelijke abonnements voordelen. Er is ook een hele reeks 4K Ultra HD titels te koop op Futura 4k.

§ DIRECTV

Sinds DIRECTV de eerste was die 4K HD leverde, haast de rest van de industrie zich om zijn voorstand in te halen. Het satelliet netwerk is nu het eerste dat een geheel nieuw 4K HD kanaal biedt, hoewel je de nieuwste Genie (HR-54) nodig hebt om er volledig van te genieten.

 • SCHOTEL

DISH staat bekend als een technologische pionier op de kabel en satelliet markt, maar blijft achter bij zijn rivaal DIRECTV als het gaat om 4K HD. Hoewel de Hopper 3 geschikt is voor 4K, is de meeste Ultra HD inhoud beschikbaar op aanvraag of via de Netflix app van Hopper 3’s.

 • FANDANGO NU

Fandango Nu, een streaming verhuur dienst met 4K film titels, is het resultaat van de fusie van M-GO en Fandango. De software is beschikbaar op de meeste streaming boxen, waaronder de Roku 4, Amazon Fire en Chromecast Ultra, en er zijn er tientallen om uit te kiezen om te huren of te kopen.

 • Hulu

Een van de grootste rivalen van Netflix is Hulu. Hulu begon eind 2016 met het aanbieden van 4K-streaming, maar de uitrol verliep traag, vooral wat betreft compatibele apparaten. Om de service in 4K te streamen, hebben gebruikers ook een PlayStation 4 Pro of Xbox One S.Spectre nodig, evenals Hulu’s Original Series zoals The Path en The Handmaid’s Tale, die beschikbaar zijn in Ultra HD.

 • iTunes

Apple is nu op de 4K kar gesprongen. 4K- en HDR inhoud is ook beschikbaar op iTunes. Het beste is dat computers onmiddellijk alle huidige HD inhoud compatibele maakt die u hebt gedownload. Zoek bij het zoeken naar titels naar de 4K of HDR pictogrammen ernaast om te zien of ze beschikbaar zijn in 4K resolutie, en zorg ervoor dat je Apple TV 4K ondersteunt. Je hebt Apple TV 4K nodig, wat een speciale editie is.

 • Netflix

Netflix is uw beste keuze voor een breed scala aan 4K HD inhoud tegen lage kosten. Als je kabel of satelliet TV abonnement geen Netflix heeft, heb je een compatibele streamingbox nodig. Maar het zal het waard zijn: alle originele shows van Netflix, inclusief klassiekers als Daredevil, Sense 8 en Jessica Jones, zijn beschikbaar in 4K HD.

 • UltraFlix

Met deze streamingdienst huurt u veel 4K HD films. In werkelijkheid heeft het ‘s werelds grootste bibliotheek met 4K HD inhoud. Het enige nadeel is dat ze momenteel niet kunnen worden besteld. De app van UltraFlix is beschikbaar op de Roku 4, Amazon Fire en Chromecast Ultra als je wilt browsen en onder de indruk wilt zijn.

 • Ultra HD Blu-ray

Als je een film lief hebber bent en graag een set dvd’s bekijkt, maken de meeste grote elektronica merken een 4K Ultra HD speler, dus ga ervoor. Houd hier rekening mee als je meer leuk vindt dan tv-programma’s kijken, een gameconsole zoals de Xbox One S, die videogames kan spelen en Ultra HD Blu-ray-dvd’s kan bekijken, zou een betere optie kunnen zijn.

 • Xfinity

Xfinity heeft onlangs de 4K-compatibele X1 DVR gelanceerd, waardoor het voor consumenten met 4K TV’s gemakkelijker wordt om inhoud van de service te krijgen. Helaas is er nog niet veel inhoud beschikbaar: de Olympische Winter spelen van 2018 worden uitgezonden in 4K en kijkers kunnen Netflix in 4K streamen via de ingebouwde Netflix app. Maar dat is het ongeveer voor de inhoud, hoewel we meer verwachten naar mate de nieuwste X1-boxen beschikbaar komen voor consumenten.

 • YouTube

Met YouTube Originals, 4K video’s en natuurlijk door gebruikers ingediend 4K materiaal, zoals een ongelooflijke bibliotheek met demo’s en korte films, waarvan het merendeel er authentieker uitziet dan het uitzicht buiten je raam, is de 4K-inhoud van YouTube tegenwoordig overvloediger . Als je een tv hebt die zulke ongelooflijke details ondersteunt, is er ook 8K inhoud om van te genieten.

Kanalen en films

Beste TV service voor 4K / Ultra-HD resolutie kanalen en VOD’s, voor al uw favoriete tv kanalen en films

klaar om te starten
Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty